Casa Safra Garnacha Rosado Navarra DO verrassende en karaktervolle Spaanse Rosé. Prachtig diep roze van kleur en in de geur stuivende aroma's van rijpe frambozen, kersen en aardbeien. De smaak is fris, lichtzoet en zit boordevol vers rood fruit, zoals aardbeien, bramen en nuances van kruiden. Plezierige lange afdronk, lichtzoet met een fris tintje.

Casa Safra Garnacha Rosado Navarra DO

Grenache is de op een na meest verbouwde druivensoort ter wereld en komt oorspronkelijk uit Spanje, vandaar de Spaanse benaming Garnacha. Kenmerkend aan de druif is zijn dunne schil en daardoor is hij bijzonder geschikt om mooie rosé wijnen van te maken. Deze Casa Safra Garnacha Rosado Navarra DO is hiervan een prachtig voorbeeld. Elk jaar worden de beste druiven geoogst van de wijngaarden in Navarra. Een regio die bekend staat om zijn schitterende stijlvolle wijnen en grenst aan het beroemde Rioja gebied.

De selectie en het oogsten van de druiven wordt handmatig en zeer zorgvuldig gedaan. Dit om garantie te geven voor optimale kwaliteit en de pure smaken. Voor jaargang 2017 zijn dit keer de beste druiven van de Garnacha geselecteerd en met veel zorg handmatig geplukt. Het resultaat is een frisse, zeer fruitige en licht zoete rosé die op ieder moment en bij elke gelegenheid een feest is om te drinken.