Bonnievale Shiraz diep vitaal purperrood/zwart. Rijk en volrijp van geur met bosbessen, donkere kersen, vanille en een vleugje zwarte peper. Romig en krachtig van smaak vol zwoele kersen en blauwe bessen met een stevig karakter en een vleugje mokka in de lange afdronk.

Krachtige Shiraz vol rijk fruit van opkomend producent. Terecht bekroond met dubbel goud. 8 maanden gelagerd in eiken vaten. 100% Shiraz. 14% alc. Lekker bij entrecote van de grill en rijpe harde kazen. 

Bonnievale Shiraz

Bonnievale is een rijzende ster in het district Robertson in de regio Breede Rivier Vallei in de Zuid-Afrikaanse Westkaap. De nabijheid van de oceaan en hoge ligging van wijngaarden zorgen voor een relatief koel klimaat, waardoor de druiven hier langzaam perfect rijp kunnen worden.

De naam Bonnievale is een verbastering van ‘Beautiful Valley’, en verwijst naar het gelijknamige Schotse landgoed van de grootvader van de oprichter, Christopher Forrest Rigg. Hij was in de negentiende eeuw degene die een irrigatiekanaal dwars door de vallei groef, waardoor er constante toevoer van water ontstond, en de vallei geschikt werd voor landbouw.

Bonnievale Westkaap

Bij Bonnievale zet een team van gepassioneerde en zeer getalenteerde wijnmakers zich met alle macht in om de beste druiven te selecteren van de diverse terroirs in de Westkaap. Alles om keer op keer de beste kwaliteit te garanderen een onvergetelijke wijnervaring te bieden. De Zuid-Afrikaanse wijnen zijn net zo uitnodigend als in de prachtige valleien binnen de Westkaap.