Logos I Navarra DO Tinto, deze uitstekende wijn wordt versierd met een intense robijnrode kleur. Aantrekkelijke neus met tonen van bessen, frambozen en een aantal kruiden. Complex en krachtig in de mond met impressies van gekonfijte vruchten, karamel en eiken. Met zijn lange en harmonieuze afwerking, is deze wijn perfecte in balans. Deze Spaanse rode wijn heeft op Franse en Amerikaanse eiken gedurende 16 maanden gerijpt.

Bodegas Logos


De wijngaarden van Bodegas Logos liggen 450-600m hoogte in Navarra. Deze hoogte en uitstekende grond in de regio bieden echt goede wijnen. De oudste wijnstokken zijn bijna 70 jaar oud en zij zijn verantwoordelijk voor deze wijnen van hoge kwaliteit.

Bodegas Logos is eigendom van de familie Escudero. Deze familie is verantwoordelijk voor het maken van Valsacro Rioja, die is verkozen door het befaamde wijnmagazine Restauradores als 2e Beste wijn van Spanje en die daarnaast overladen is met prachtige onderscheidingen. Al sinds 1852 maken zij de mooiste wijnen in Rioja en sinds het jaar 2000 ook de prachtigste wijnen in Navarra. Inmiddels staat de 4e generatie van de familie aan het hoofd van het bedrijf, Amador Escudero.

Logos I Navarra DO Tinto 2004


Druif: Garnacha, Tempranillo, Cabernet
Alc: 13,5%
Type: Rode wijn
Wijnhuis: Bodegas Logos
Wijnstreek: Navarra
Land: Spanje
Jaar: 2004