Clovely Estate Shiraz. Een Shiraz met een fonkelende dieprode kleur en zwoele geurige uitbundige indrukken van rood en zwart fruit, bloemig en iets kruidig. Zeer vol, krachtig maar toegankelijk van smaak met hinten van bramen, kersen, frambozen, zwarte peper en chocola. De lange elegante afdronk is fruitig met een vleugje kruidigheid. 

Clovely Estate Shiraz

De afgelopen jaren heeft Australië Shiraz wijn omgetoverd van een zware wijn tot een waardige vervanger van de luxe Rhône wijnen. De wijnmakers in het zonnige down under kunnen zich nu met recht de Shiraz-specialisten noemen. Dergelijke wijnen zijn een gouden gloed in het glas en in de mond. Door de combinatie van vol fruit en pure aroma's wordt het drinken van een Australische Shiraz werkelijk een moment van puur genieten.

Clovely Estate is een schitterend wijnhuis gelegen in de regio Queensland. Dit ligt ten westen van de stad Brisbane. Het is een prachtig gepassioneerd familiebedrijf welke al vier generaties actief is op agrarisch gebied, met onder andere mais, zuivel, varkens en runderen. Uiteindelijk is daar ook de wijn- en olijfgaard bijgekomen. De wijnmakers van Clovely Estate hebben een eindeloze energie en passie voor het maken van prachtige Australische kwaliteitswijnen.