Bodegas Olarra - Laztana Rioja Reserva uitbunding in geur en intens van smaak. Dankzij de zorgvuldige selectie van alleen de aller rijpste druiven is een schitterende wijn ontstaan met in de geur en smaak intense indrukken van rode bessen, zoethout, vanille en rokerige tonen. De wijn is maar liefst achttien maanden lang luxe behandeld op eikenhouten vaten en dat proef je door de fluweelzachte structuur en de heerlijke vanillenuances. Deze Rioja heeft een lange en verleidelijke afdronk met smaakvolle tonen van fruit en vanille.

Bodegas Olarra - Laztana Rioja Reserva

Deze topwijn heeft inmiddels twee gouden, een zilveren en een bronzen medaille binnengehaald tijdens de concoursen Mundus Vini, Berliner Wein Trophy, Vinalies en de International Wine Challenge 2019. Daarnast ontving de wijn 85 punten op de Decanter Asia Wine awards.

Bodegas Olarra

Bodegas Olarra ligt aan de rand van de Logroño, in het hart van de Denomicación de Orginen Calificada (DOC) Rioja. Sinds de oprichting van dit wijnhuis in 1973 wordt Bodegas Olarra gekenmerkt door haar prachtige faciliteiten op het gebied van vinificatie. In november 2013 door IWSC bekroond als Best Spanish Wine Producer.

De Bodega staat bekend als de kathedraal van de Rioja, door het prachtige gebouw. Iets wat de ware klasse van deze wijn nog eens extra onderstreept. De bodega kent de meest moderne vinificatietechnieken. Dit in combinatie met traditioneel vakmanschap, de perfecte verzorging van de wijngaarden en groeiomstandigheden van de druiven vormen de basis van het geheime recept voor de prachtigste rode wijnen waar dit wijnhuis om wordt geroemd.