Angelo Rocca & Figli Novello Veneto IGT Merlot een frisse en fruitige wijn met een levendige intens rode kleur en een paarse gloed. Direct bij het openen stuiven de fruitige aroma's van bloemen, kreupelhout bessen en zwarte kersen u tegemoet. Deze wijn is heerlijk zacht en fruitig op de tong met delicate tannines. Heerlijk om van te genieten tijdens de lunch en past perfect bij gezouten vlees, gemengde salades en delicate kazen.

Angelo Rocca & Figli Novello Veneto IGT Merlot

Aan het einde van de 19e eeuw is Francesco Rocca begonnen met het handelen in wijn. In 1936 begon zijn zoon Angelo met het daadwerkelijk maken van wijn en bouwde hij een kelder in Nardò (Apulië). In de jaren '60 werd de 1e bottellijn aangekocht en is het label "Rocca" geboren. Momenteel zwaait Ernesto (kleinzoon van Fransesco) samen met zijn zonen Paolo, Marco, Luca en Matteo het scepter.

Het wijnhuis vervaardigd bijzondere en betaalbare wijnen die afkomstig zijn van verschillende wijngaarden, uit de meest prestigieuze gebieden. Het wijnhuis beschikt over een fantastische ondergrondse kelder, waar men de wijnen onder ideale omstandigheden (temperatuur en vochtigheidsgraad) kan laten verfijnen.