Chassenay d'Arce Champagne Brut, een gouden mousserende grootheid met zeer verfijnde zachte bubbels. Een rijke onthullende geur en smaak van honing, kruiden, meloen, citrus en verse druiven. Frisse mineraal en fruitige smaak die perfect in harmonie is met een eindeloos lange smaak.

Maison de Vignerons

Op de uitzonderlijke percelen van de vallei d’Arce in het uiterste zuiden van Champagne, staat het eeuwenoude prestigieuze Château Chacaney. Het Château is het icoon van dit gebied sinds de 11e eeuw. Chassenay d’Arce Champagne Brut is dan ook vernoemd naar dit Château en zijn vruchtbare unieke gebied. Deze indrukwekkende en expressieve Brut is hét gouden vlaggenschip van 'Maison de Vignerons'.

Elk jaar wordt er slechts een beperkt aantal flessen van deze Cuvée gemaakt en gaat men uitsluitend voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Dit schitterende Champagnehuis is ontstaan door een unieke samenwerking die in de loop door jaren is uitgegroeid tot maar liefst 130 passie volle wijnbouw families. Op dit moment staat alweer de 3e generatie oprichters van dit prestigieuze Champagnehuis aan het roer. Het huis is opgericht in 1956 en ligt in het hart van de Côte des Bar en in de vallei Arce.

Chassenay d'Arce Champagne Brut AOC 'Cuvee Premiere'

Druif: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Alc: 12%
Type: Champagne
Wijnhuis: Maison de Vignerons
Wijnstreek: Champagne
Land: Frankrijk