Weingut Michel Sauvignon Blanc Fruchtig QW Nahe de geur van deze Sauvignon Blanc doet sterk denken aan tropisch, rijp en geel fruit. De geur onthult dat de wijn niet droog en sprankelend is, maar een fijne, fruitige zoetheid mee draagt. In de mond proeft u duidelijk lychee, papaja, een beetje mango, perzik en kruisbes. In de afdronk proeft u duidelijk de nuances van kruiden, groene paprika en vers gras. Typerend voor deze druivensoort.

Weingut Michel Sauvignon Blanc Fruchtig QW Nahe

De wereldreiziger Sauvignon Blanc heeft de  Duitse wijnbouw streek de Nahe bereikt en daar een belangrijke plaats veroverd. Bij wijnmakerij Michel weten ze daar wel raad mee en toverden ze deze druif om tot een heerlijk fijne en fruitige wijn. Vol smaken van tropische fruit en met een vleugje kruidigheid. 

Het wijngoed van de familie Michel in Bad Sobernheim aan de rivier de Nahe werd in 1820 opgericht. Jarenlange traditie komt hier samen met een generatie van moderne en innovatieve wijnboeren. Het resultaat is in het glas te ruiken en te proeven. De huidige generatie streeft er niet alleen naar om de reeds bereikte kwaliteitsnormen te handhaven, maar wil deze ook verbeteren. Het in stand houden van traditie en het respecteren van de natuur combineren met moderne technologie is de ambitie.