La Pauline Les Fêtes Sauvignon Blanc IGP Pays d’Oc Frankrijk, Blinkend lichtgeel met frisse glans. Verleidelijk stuivend van geur met citrus, kruisbessen en witte bloesem. Verfrissend en strak droog van smaak met grapefruit, groene appeltjes en een vleugje witte perzik.

Pure Sauvignon met knisperend druivig fruit. Verkwikkend, fris droog en spat zuiver met veel ‘punch’ en concentratie. 100% Sauvignon Blanc. 12,5% alc.

De verfrissende La Pauline Les Fêtes is gemaakt van het mooiste Sauvignon Blanc fruit van de extract rijke 2017 oogst. De druiven werden slechts licht gekneusd voor het rijkste sap om koel op schil vergist te worden. Daarna rijpte de wijn extra lang op zijn 'lie', voor diepte en complexiteit. 

La Pauline voor ieder moment

La Pauline heeft niet alleen elk jaar een terugkerende rode wijn, maar heeft ook een zeer fruitige rosé, een spat zuivere Sauvignon Blanc en een tintelende Vino Frizzante in het assortiment. Voor bijzondere gelegenheden wordt een prestige cuvée van la Pauline gemaakt: La Pauline Platine.

La Pauline Platine is er in Chardonnay en in Cabernet-Merlot, beiden op houten vaten gerijpt. Tot slot maken de rode en witte Les Fêtes het assortiment compleet.