La Pauline Plaisir Rosé Grenache-Syrah IGP, fonkelend diep violet-roze. Zéér verleidelijk van geur met vers geplukte aardbei, framboos en een frisse bessen. Fruitrijk en breed sappig van smaak met manden vol bosvruchten, knapperige besjes en een uitstekende fraîcheur. Vol sappige, rijk gefruite La Pauline rosé. Door zijn body en fraîcheur ideaal om door te drinken bij de maaltijd. 80% Grenache, 20% Syrah. 12,5% alc. 

Een fruit rijke rosé uit het zonnige zuiden van Frankrijk. De La Pauline Plaisir rosé is lekker sappig van smaak met bosvruchten, knapperige besjes en frisse tonen. Dankzij de lange Franse zomer zijn de Syrah en Grenache druiven ook dit jaar bijzonder rijk en aromatisch van smaak.

La Pauline heeft niet alleen elk jaar een terugkerende rode wijn, maar heeft ook een zeer fruitige rosé, een spat zuivere Sauvignon Blanc en een tintelende Vino Frizzante in het assortiment. 

Voor de bijzondere gelegenheid wordt een prestige cuvée van la Pauline gemaakt: La Pauline Platine. Deze is zeer beperkt beschikbaar en speciaal voor de liefhebber van La Pauline voor een bijzondere gelegenheid. La Pauline Platine is er in Chardonnay en in Cabernet-Merlot, beiden in houten vaten gerijpt.