Er is niets beters dan het openen van een fles koude, verfrissende Chardonnay op een warme zomerdag. En als je op zoek bent naar de perfecte Chardonnay, zoek dan niet verder dan Finca Santa Bella.

Finca Santa Bella is een wijnmakerij in de regio Mendoza in Argentinië, bekend om zijn hoogwaardige wijnen. Hun Chardonnay is een van hun bestsellers en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Het verhaal achter Finca Santa Bella Chardonnay

Finca Santa Bella begon als een familiebedrijf en is nu uitgegroeid tot een van de meest bekende wijnmakerijen in Argentinië. Hun Chardonnay is gemaakt van druiven die groeien in de uitlopers van de Andes, waar het klimaat en de bodem de perfecte omstandigheden creëren voor deze heerlijke wijn.

Proefnotities van Finca Santa Bella Chardonnay

Deze Chardonnay heeft een heldere, strogele kleur en een verleidelijke neus van perzik, citrus en vanille. Het smaakt heerlijk fris met tonen van appel, meloen en honing die prachtig in balans zijn met de delicate eikennootjes. De wijn heeft een zijdezachte afdronk met een lichte zuurgraad die het geheel verfrissend houdt.

Hoe te serveren en te combineren

Serveer deze wijn gekoeld op ongeveer 8-10 graden Celsius en geniet ervan als aperitief of bij een lichte maaltijd, zoals een salade met gegrilde kip of zeevruchten.

Waarom kiezen voor Finca Santa Bella Chardonnay

Finca Santa Bella Chardonnay is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende witte wijn die niet te zoet is. Het is betaalbaar en van hoge kwaliteit, dus je kunt er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt. Bovendien is de wijnmakerij toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken, wat betekent dat je niet alleen geniet van een heerlijke wijn, maar ook bijdraagt aan een betere wereld.