Buttery Blackhawk Chardonnay kristalhelder energiek lichtgeel met jeugdige groenreflex. Aantrekkelijk, breedromig bouquet van rijke Chardonnay weelde, vanille en een vleugje roomboter. Krachtig en rond van smaak vol rijk sappig tropisch fruit met een weelderige toets roomboter en toast van het eiken.

Perfect in balans met zijn levendige frisheid en lange afdronk. Een proefpanellid schreef: smaakt als ’de Bernardus van Frankrijk’. 100% Chardonnay, 13,5% alc. Lekker bij zalmmoot, tong in botersaus en wit vlees met paddenstoelen in roomsaus.

Buttery Blackhawk Chardonnay

Een bewonderende knipoog naar de fameuze zachte Chardonnay met impressies van roomboter van Bernardus, oftewel de populaire top Chardonnay van Pen Pons’s Winery uit Carmel Valley in Californië.  Buttery Blackhawk Chardonnay het resultaat van hun nieuwe samenwerking met één van de beste Chardonnay producenten van Zuid-Frankrijk.

Voor deze speciale ‘Buttery Blackhawk Chardonnay’ werden alleen de beste druiven van de sublieme oogst 2019 geplukt, ‘gently crushed’ en vervolgens ‘delicately oaked’ op 100% Frans eiken