La Jasse Tête de Cuvée Cabernet Sauvignon IGP Pays d’Oc Frankrijk, Donker purperrood met ondoorzichtige kern. Gedistingeerd en volrijp van geur met rokerige cassis, zwarte kers, vanille en mokka. Intens van smaak met weelderig donker kersenfruit, cassis, mokka, cacao en een vleug ceder van het eiken.

Met een satijnzachte textuur en krachtige, lange afdronk. Indrukwekkend meesterstuk van rijke oogst in de stijl van een grote Pauillac. 16 tot 18 maanden gelagerd in de beste nieuwe eiken vaten. 100% Cabernet Sauvignon. 14% alc. Lekker bij wildgerechten, geroosterd vlees en stoofschotels.

Indrukwekkend meesterstuk van La Jasse-wijnmaker Bruno Le Breton en Patrick Léon, oud wijnmaker van Mouton-Rothschild. Samen zetten zij deze luxueuze dinerwijn neer in de stijl van een grote Pauillac.

La Jasse Tête de Cuvée

La Jasse Tête de Cuvée is een bijzondere prestige 100% Cabernet-wijn die de absolute top van het domein vertegenwoordigt. De luxueuze Franse rode wijn is door La Jasse-wijnmaker Bruno Le Breton gecreëerd samen met Patrick Léon, oud-wijnmaker van Château Lascombes en Mouton-Rothschild.

La Jasse

Begin jaren '90 kocht de Nederlandse wijnhandelaarsfamilie Walraven het domein over. Voor Hans Walraven ging zijn droom hiermee in vervulling, eindelijk kon hij eigen Cabernet Sauvignon-wijnen creëren in Pauillac-stijl. Met de maagdelijke gronden, de heuvels en de perfecte zee- en micro klimaatcondities zorgden ervoor dat hij er een succes van kon maken. Hij sloeg de handen ineen met wijnmaker Bruno Le Breton.

Na Walravens pensioen in 2008 was Bruno dan ook degene die de leiding over het Franse wijnhuis overnam. Hij is trouw gebleven aan de filosofie 'Grand Cru voor elke dag', waarbij beperkte opbrengsten en het milieu centraal staan.