Domaine de Massia Cabernet Sauvignon IGP Pays d’Oc Frankrijk, Stevig dik donker bessen rood. Herkenbare Cabernet neus met geurig bosfruit, viooltjes, wat leer en zwarte bessen. Lekker zacht en fruitig van smaak met verfijnd zwart fruit, knapperige bessen en subtiele kruidigheid. Fruit en smeuïge tannines al goed met elkaar versmolten. Heerlijk glas soepel Cabernet fruit. 100% Cabernet Sauvignon. 12,5% alc. Lekker bij gegrild vlees, pizza's, pasta’s en Gouda kaas. 

Een 100% Cabernet Sauvignon die lekker zacht en fruitig van smaak is met verfijnd zwart fruit en een subtiele kruidigheid. Het fruit en de smeuïge tannines zijn goed met elkaar versmolten. Geniet van een heerlijk glas soepel Franse rode wijn in combinatie met gegrild vlees.

Pays d'Oc

De Pays d'Oc is een bijzonder wijngebied met een grote diversiteit aan wijnen en is ook een officieel wijn kwaliteits label, gecertificeerd door Bureau Véritas Quality Franc. De Pays d'Oc strekt zich uit over de vier departementen in de Languedoc-Roussillon, Adue, Herault en Gard. De streek heeft zeer uiteenlopende landschappen, zoals steile hellingen, heuvels, laagland en natuurlijk de oevers van de Middellandse Zee. Het zonnige mediterrane klimaat en de mistral zorgen voor optimaal rijpe druiven en veel geconcentreerde soepele wijnen van Cabernet Sauvignon en Merlot.

Cabernet Sauvignon 

Typische Cabernet Sauvignon levert stevige rode wijnen op met een diepe kleur, veel tannine, zuren en alcohol, en krachtige aroma's van zwart fruit en kruidige tonen. Topwijnen rijpen op eikenhouten vaten en op die manier wordt de tannine een stuk zachter en krijgt de wijn aroma's van koffie en vanille. In de zeventiende eeuw ontstond in Bordeaux een kruising van de druivenrassen Carbernet Franc en witte Sauvignon en nu is de druif één van de bekendste druiven ter wereld, vooral vanwege het feit dat hij zich aan bijna elk klimaat kan aanpassen. Cabernet Sauvignon wordt het meest geblend met Merlot, Cabernet Franc, Malbec en Petit Verdot.