Domaine de la Jasse Tête de Cuvée donker purperrood met ondoorzichtige kern. Gedistingeerd en volrijp van geur met rokerige cassis, zwarte kers, vanille en mokka. Intens van smaak met weelderig donker kersenfruit, cassis, mokka, cacao en een vleug ceder van het eiken. Met een satijnzachte textuur en krachtige, lange afdronk. Indrukwekkend meesterstuk van rijke oogst in de stijl van een grote Pauillac.

16 tot 18 maanden gelagerd in de beste nieuwe eiken vaten. 100% Cabernet Sauvignon. 14% alc. Het eerste jaar is decanteren aanbevolen. Luxueuze diner wijn. Lekker bij wildgerechten, geroosterd vlees en stoofschotels.

Domaine de la Jasse Tête de Cuvée 

La Jasse Tête de Cuvée is een bijzondere prestige cuvée die de absolute top van het domein vertegenwoordigt. De luxueuze Franse rode wijn is door La Jasse-wijnmaker Bruno Le Breton gecreëerd samen met Patrick Léon, oud-wijnmaker van Château Lascombes en Mouton-Rothschild.

La Jasse verwijst in het lokale dialect naar de beschutting en schaduw die de iconische honderd jaar oude boom van het domein biedt. Het was dan ook de inspiratie voor het handelsmerk en het logo van La Jasse.