Añares Rioja DOCa Reserva de wijn is rijp en vol van smaak met impressies van rood fruit, kruiden, hout en vanille. Uitzonderlijk lange afdronk. De 18 maanden lagering op Amerikaanse eikenhouten vaten zorgen voor een uitzonderlijke smaakexplosie, waarbij het fruitige karakter overweldigend naar voren komt.

Na deze lagering blijft de wijn in een speciale kelder liggen tot de tannines zacht zijn geworden en de wijn zijn karakteristieke smaak heeft bereikt. Hierdoor beleeft u de smaak van pure passie! Een sieraad voor uw wijnkelder met nog ruim voldoende bewaarpotentieel.

Añares Rioja DOCa Reserva

Bodegas Olarra werd in 1973 opgericht en is gelegen aan de rand van Logroño, in het hart van de Denomicación de Origen Calificada Rioja. Het wijnhuis wordt gekenmerkt door haar prachtige faciliteiten. De bodega staat bekend als de kathedraal van Rioja, door het prachtige onder architectuur gebouwde gebouw.

De bodega kent de modernste vinificatietechnieken die worden gecombineerd met traditioneel vakmanschap. een perfecte basis voor het maken van de prachtige rode wijnen waar Bodegas Olarra om geroemd wordt. In november 2013 werd Olarra door IWSC bekroond als Best Spanish Wine Producer 2013.