La Pauline 'Miracle' Sauvignon-Viognier kraakhelder blinkend lichtgoud/groen. Stuivend expressieve geur van sappige pompelmoes, groene appel en witte bloesem. Fris en knapperig gefruit van smaak met citrus, groene appel, perzik en een verkwikkende afdronk. Mooi geconcentreerd, fris en krokant sappig.

Sappige, stuivend fris gefruite La Pauline Blanc uit exotisch jaar. 70% Sauvignon Blanc en 30% Viognier. 12,5% alc. Heerlijk bij de borrel, vis en salades.

La Pauline 'Miracle' Sauvignon-Viognier

Voor de nieuwe witte La Pauline wijn van 2018 is een partij knisperfrisse Sauvignon Blanc wijn geselecteerd, aangevuld met dé succesdruif van de oogst: Viognier. Want de Viognier druif is dit jaar zó rijk aan sappig perzikfruit dat we meteen wisten dat dit de verrijking zou worden voor de 'Miracle' Sauvignon Blanc. Met als resultaat een stuivend glas Franse droge witte wijn barstensvol fruit en frisheid. 

Sauvignon Blanc

Naast Chardonnay is Sauvignon Blanc zonder twijfel één van 's werelds meest geliefde witte wijnen. Dankzij zijn verfrissende en fruitige karakter met hoge zuren is het een ideale droge witte wijn met aroma's van groen fruit om lekker puur van te genieten zonder er perse een gerecht bij te serveren. En als je er wel iets bij wilt eten, is een stukje vis of een salade een perfecte match. De stijlverschillen zijn bij Sauvignon Blanc minder groot dan bij Chardonnay en daarom weet je wat je kunt verwachten, vooral als het Sauvignon Blanc is uit de Loire of de Pays d’Oc.