Hereford Rosé, Argentijnse rosé profiteren van buitengewone omstandigheden die complexiteit en rijkdom bieden. Geniet van de florale en fruitige neus van deze wijn, met afgeronde en mooie smaken in de mond. De perfecte metgezel voor frisse salades.

Heerlijk frisse en kruidige rosé gemaakt van Malbec en Shiraz druif. Een rosé gemaakt van Malbec is erg ongewoon. De druif is te serieus van smaak en stijl hier voor. Echter door de wijn zoeter te maken ontstaat een verrassende rosé met in de geur indrukken van vers rood fruit zoals aardbeien en frambozen. De Shiraz druif geeft de kruidige en volle smaak om net even de finishing touch te geven aan deze prachtige rosé.

Hereford


De kwaliteit van Argentijnse wijnen vertoont de laatste jaren een verrassende klasse. Dit is mede te danken aan grote investeringen in modern keldermaterieel en de aanschaf van grote aantallen Franse houten vaten. Argentijnse wijnen behoren daardoor tot de wijnen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De wijnen van Hereford zijn hiervan een perfect voorbeeld.

 

Hereford Rosé 2013


Druif: Malbec, Shiraz
Alc: 13%
Type: Rode wijn
Wijnhuis: Hereford
Wijnstreek: Mendoza Valley
Land: Argentinië
Jaar: 2013