Mount Vernon Sauvignon Blanc schitterende Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc met een stijl die de regio Marlborough op de kaart heeft gezet. Tintelend fris met een zeer uitbundige geur van citrus, tropisch fruit en vers gemaaid gras. Volle en frisse smaak die rijk is aan verleidelijke fruitige indrukken van citrus, groene appels, grapefruit en passievrucht.

Goede gebalanceerde lange afdronk met fris wit fruit.

De Mount Vernon Sauvingon Blanc wordt gemaakt door de prestigieuze Winery Lawson's Dry Hills. Door deze prachtige Winery worden sinds 1980 prachtige kwaliteitswijnen geproduceerd. Dit vindt plaats in Wairu Valley gelegen in de regio Marlborough.

In 1992 besloten Ross en Barbara Lawson zich echt te gaan richten op hun eigen kwaliteitswijnen en zo is Lawson's Dry Hills ontstaan.

Het eerste succes werd geboekt met de Gewurztraminer en deze is zelfs erkend als beste regionale wijn en heeft Lawson's Dry Hills bekend gemaakt op het nationale en internationale wijnpodium. Helaas overleed Ross Lawson in februari 2009.  De Winery wordt nu gerund door Barbara en General Manager Sion Barnsley en hun team bestaand uit o.a. wijnmaker Marcus Wright.

Door de jaren heen volgende de aanplant van meerdere verschillende druiven en vandaag de dag worden er schitterende wijnen gemaakt van de Sauvignon Blanc, Riesling, Chardonnay, Pinot Gris en Pinot Noir.