La Pauline 'Rebelle' Merlot-Carignan fonkelend pioenrood met diepe kern. Royaal geurig, licht gekruid bouquet van sappige bos-aardbeitjes, frambozen en blauwe bessen. Mond vullend breed en soepel van smaak. Barstensvol zwarte braambessen, geurige kruiden en satijnzacht fruit om op te zuigen. 

Heerlijk sappig en rond. Ideaal voor elk ‘wijnmoment’ van de dag. Met vrienden om de tafel gevuld met hartige tapas, in de tuin of op het terras of om ’s avonds mee op de bank weg te kruipen met een Netflix serie. 50% Merlot en 50% Carignan Vieilles Vignes van 50 jaar oude stokken, 13% alc

La Pauline 'Rebelle' Merlot-Carignan

Het rebelse van deze nieuwe La Pauline 'Rebelle' zit hem in ‘de breuk’ met de vertrouwde Bordeaux stijl. Waar La Pauline al 33 jaar voor 100% van de Bordeaux druiven Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot wordt gemaakt en bedoeld is als stevige Franse rode wijn voor bij de maaltijd, speelt bij deze nieuwe La Pauline de méditerraanse Carignan de hoofdrol.

Een authentieke warmbloedige oerdruif van de streek die samen met Merlot zorgt voor een onweerstaanbaar lekker glas satijnzachte rode wijn voor élk moment van de dag. Die dus ook zónder eten heerlijk smaakt.

Carignan

Zoals Liberté - Egalité en Fraternité het nationale motto van Frankrijk is, zijn Souplesse - Rondeur en Richesse al 33 jaar de kernwaarden van La Pauline. Ook bij deze nieuwe rebelse dochter van La Pauline. De ‘Richesse’ van de wijn uit de Pays d'Oc is namelijk te danken aan intens fruitige Carignan druiven van 50 jaar oude (Vieilles Vignes) wijnstokken. Aangevuld met smelt zacht Merlot fruit voor de gewenste Souplesse en Rondeur.