Blackhawk Merlot lekker zacht en rond met bekende Merlot luxe. Deze Blackhawk Merlot is warm vitaal donkerrood van kleur. Romig en fruitrijk van geur met zoete rode kersen, zwarte bessen, vanille en melkchocolade. Lekker zacht en rond van smaak met de bekende zalvende Merlot luxe van fluweelzacht rode bosvruchten op een bedje van toffee en vanille. Perfect in balans.

100% Merlot. 13,5% alc. Heerlijk bij de borrel of in combinatie met geroosterd vlees, kruidige ovenschotels of een blokje kaas.

Blackhawk Merlot

Uitstekende rode wijn uit Californië barstensvol romig rood fruit uit een karaktervol jaar. Door de hitte en de bosbranden in Californië was het volume van de oogst klein, maar uiterst geconcentreerd. Deze 2017 Blackhawk Merlot is dan ook uiterst verleidelijk vol geurige aardbeitjes, zwarte bessen, toffee, vanille en chocolade.

Lekker romig zacht en sappig van smaak. Lekker bij de maaltijd, maar kan ’s avonds ook worden gedronken met een lekker blokje kaas erbij.

Blackhawk Californië

Californië is het kloppende wijnhart van de Verenigde Staten. Maar liefst 90% van alle wijnen komt uit deze streek, waarmee het meteen één van de meest productieve landbouwgebieden ter wereld is.

Central Valley is de grootste van de zes wijnregio's in Californië. Door het mediterrane klimaat in de vallei konden de Merlot druiven optimaal rijpen. Dit komt doordat de warme zomers afgewisseld worden met milde winters. Deze nieuwe wereldwijn is daarom zo zacht als roomboter en smelt heerlijk weg op de tong.