Les Grandes Bruyères Chardonnay AOP Mâcon-Villages Bourgogne Frankrijk, Platina wit, lijkt wel Loire wijn. Aantrekkelijk frisse neus met citrus, zacht rijp fruit (peer), kiezel, een vleugje noten en roomboter. Zuiver, bloemig en krijterig strak. Heerlijk sappig met crispy fruit en terroir frisheid. Joviale, loepzuivere Mâcon met karakter en finesse. 100% Chardonnay. 13% alc.

Een loepzuivere Mâcon met een typerende Chardonnay expressie en een gouden medaille, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een wijn met karakter en finesse.

Mâcon-Villages

In Mâconnais worden aanzienlijke hoeveelheden witte wijnen van de Chardonnay druif verbouwd. De Mâcon-Villages appellatie omvat het grootste gedeelte van de witte wijnen uit Mâcon. De kwaliteit ligt hierbij boven het niveau van Mâcon-Supérieur. De coöperaties van Viré en Lugny gaven bekendheid aan de appellaties Mâcon-Lugny en Viré-Clessé. 

Sinds 1998, het jaar waarin Viré en Clessé hun eigen appellatie Viré-Classé kregen, hebben 43 dorpen recht op de benaming Mâcon, gevolgd door de naam van hun dorp.