De Ursa Maior Rioja DOC blijft verbazen. Deze wijn won drie zilveren medailles op rij in de afgelopen drie jaar. In 2009 won het de zilveren medaille op de International Wine Challenge in Londen. In 2010 was het de beurt aan de jury van de twee grootste Global Competition (International Wine & Sprit Concurrentie en Decanter Wine Awards) om twee nieuwe zilveren medailles toe te kennen voor de Ursa Maior Rioja DOC Reserva.

Ursa Maior Rioja DOC Reserva onderscheidt zich door zijn karakter en een goede balans. Geproduceerd in het hart van Rioja, geniet van de kruidige, gekonfijt fruit en vanille eiken van deze Reserva. Op fles voor 12 maanden en in eikenhouten vaten voor 24 maanden. Gewoon goddelijk.

Bodegas Olarra


Bodegas Olarra is gelegen aan de rand van de Logroño, in het hart van de Denominación de origen Calificada Rioja. Sinds de oprichting van dit wijnhuis in 1973 wordt Olarra gekenmerkt door haar prachtige faciliteiten op het gebied van vinificatie. In november 2013 door IWSC bekroond als Best Spanish Wine Producer 2013!

De Bodega kent de meest moderne vinificatie technieken, dit in combinatie met ouderwets vakmanschap, de perfecte verzorging en leefomstandigheden van de druiven vormen de basis van het geheime recept voor de prachtigste rode wijnen waar dit wijnhuis om geroemd wordt.

 

Ursa Maior Rioja DOC Reserva 2008


Druif: Tempranillo, Mazuelo, Garnacha
Alc: 14%
Type: Rode wijn
Wijnhuis: Bodegas Olarra
Wijnstreek: Rioja
Land: Spanje
Jaar: 2008