Beroemde wijn schrijvers vandaag de dag zijn verbaasd door de kwaliteit van de wijnen van Sicilië. De wijnen van Sicilië zijn beplant op een oppervlakte van 200.000 hectare. In deze wijnstreek worden inheemse rassen verbouwd als Inzolia voor witte wijnen en Nero d' Avola voor rode wijnen.

Een mooie ronde witte wijn uit Sicilië met rijp geel fruit. Frisse en fruitige neus met aangename citrus en perziken indrukken. Sappig en fluwelig in de mond met een uitgebalanceerde structuur en een lange afdronk. De Inzolia is de typische inheemse druif voor witte wijn uit Sicilië .

De familie Castellani produceert prachtige beroemde wijnen van Toscane. De familie Castellani is eigenaar van meer dan 1000 hectare aan wijngaarden in de Chianti Classico , Chianti en de Maremma. De wijnen worden streng geselecteerd en voor een aantal jaren verkoopt de familie Castellani deze wijnen. De waarde van deze wijnen is echt goed, de San Regolo Grillo Sicilië is een unieke kans om van uitstekende wijnen te genieten.

San Regolo Grillo Sicilië IGT 2012

Druif: Grillo
Alc: 12,5%
Type: Witte wijn
Wijnhuis: Castellani
Wijnstreek: Sicilië
Land: Italië
Jaar: 2012