Weingut Buchin Baden QW Syrah Trocken prachtige robijnrode Syrah. In de neus fijne tonen van zwarte peper en rijpe pruim. In de mond een uitgebalanceerde tannine structuur met een lange, elegante afwerking. De wijn heeft 12 maanden op Franse eiken vaten gerijpt en gaat goed samen met vleesgerechten met intense sauzen. Ook solo doet hij het erg goed, aan het einde van een zwoele zomeravond bijvoorbeeld

Weingut Buchin Baden QW Syrah Trocken

Over heel de wereld is Syrah succesvol. Wijnen komen in verschillende stjilen en vertonen smaken van donker fruit. De wijn heeft veelal aroma's van bessen, peper, zoethout, tabak en soms zelf gerookt vlees. Een jongere Syrah-wijn is vaak erg fruitig, maar ontwikkelt in de loop van tijd kruidachtige tonen. 

Een grote bonus bij het drinken van Syrah is dat de wijn een van de hoogste percentages van gezonde antioxidanten heeft.

Weingut Büchin

Weingut Büchin is een bedrijf dat in 2007 is opgericht door Markus Büchin en zijn oom Manfred. Al op jonge leeftijd wist Markus dat hij wijnmaker wilde worden en dit kwam vooral door zijn grootvader. Die vertelde hem: "Wil je je levenslang gelukkig zijn, word dan wijnmaker."

Markus en Manfred zijn begonnen met een perceel van ongeveer 2,5 hectare dat inmiddels is uitgegroeid tot 12,5 hectare. Bij Weingut Büchin staat wijn maken op een ecologische manier hoog in het vaandel. Bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden waar dan ook mogelijk vermeden en de druiven worden met de hand geplukt.