Lovelli Nero d‘Avola, fonkelend diep ruby rood. Licht gekruid geurig bouquet van rood en zwart fruit met een vleugje kaneel. Lekker sappig, zacht en rond van smaak. Vol rijpe rode bessen met een vleugje specerijen en de solide fruitkracht van het topjaar 2015. 100% Nero d’Avola. 13% alc. Heerlijk bij lasagne, spaghetti Bolognese, geroosterd vlees en Parmezaanse kaas.

Lovelli Nero d‘Avola, vol sappig fruit met een toefje specerijen en de malse rondeur van het mooie jaar 2015. Smaakt heerlijk bij lasagne, spaghetti bolognese en Parmezaanse kaas. Met deze wijn waant u zich helemaal in Italië!

Lovelli
Aan de kustlijn van Sicilië kom je regelmatig oude middeleeuwse torens tegen die dienden als uitkijktorens om vijandige schepen tijdig te signaleren. Op de zuidhellingen van de bergen waar deze torens staan, werden wijngaarden aangelegd. Deze ‘helling wijngaarden’ behoren met hun ideale expositie ten opzichte van de zon, uitstekende afwatering en frisse zeewind tot de beste van Sicilië. In deze heerlijke zacht fruitige Nero d’Avola van Lovelli proeft u het resultaat.

Lovelli Nero d‘Avola IGT Terre Siciliane Italië

Druif: Nero d‘Avola
Alc: 13%
Type: Rode wijn
Wijnhuis: Lovelli
Wijnstreek: Terre Siciliane
Land: Italië
Jaar: 2015